Buck tick



Internet je nevyčerpatelným zdrojem znalostí, i pokud jde o Buck tick. Do sítě byla a stále jsou vkládána staletí a staletí lidského poznání o Buck tick, a právě proto je tak obtížné se k ní dostat, protože můžeme najít místa, kde může být navigace obtížná nebo dokonce nepraktická. Naším návrhem je, abyste neztroskotali v moři dat týkajících se Buck tick a abyste se rychle a efektivně dostali do všech přístavů moudrosti.

S tímto cílem jsme udělali něco, co jde nad rámec samozřejmostí, a shromáždili jsme nejaktuálnější a nejlépe vysvětlené informace o Buck tick. Uspořádali jsme ji také tak, aby byla snadno čitelná, s minimalistickým a příjemným designem, který zajišťuje nejlepší uživatelský zážitek a nejkratší dobu načítání. Usnadňujeme vám to, abyste se museli starat jen o to, abyste se dozvěděli vše o Buck tick! Pokud si tedy myslíte, že jsme dosáhli svého cíle a že už víte, co jste chtěli vědět o Buck tick, budeme rádi, když se vrátíte do těchto klidných moří sapientiacs.com, kdykoli se ve vás znovu probudí hlad po vědění.

BUCK-TICK
Buck-Tick logo.svg

Obecná informace
ánr J-rock , punk rock , alternativa
zakládající 1987
webová stránka http://www.buck-tick.com/
Souasná pozice
Atsushi Sakurai
Hisashi Imai
kytara
Hidehiko Hoshino
Toru Yagami
Yutaka Higuchi aka Uta

Buck-Tick jsou japonská skupina zaloená v roce 1987. Jsou jednou z prvních kapel v Japonsku, které byly piazeny k ánru J-Rock . leny jsou zpvák Atsushi Sakurai (* 1966), kytarista Hisashi Imai (* 1965), kytarista Hidehiko Hoshino (* 1966), basista Uta Yutaka Higuchi (* 1967) a bubeník Toru Yagami (* 1962).

Debutovali v roce 1987 SEXUAL xxxxx! . Na zaátku byla jejich hudba siln ovlivnna tehdy velmi úspnou skupinou Boøwy , ale postupem asu se zmnila z pop / punku na skalnatjí a temnjí styl. The Cure , Soft Cell , Depeche Mode a David Bowie jsou povaovány za vlivy .

ivotopis

První album BUCK-TICK vylo v roce 1987 a stále bylo nezávislým albem. Její druhé album, vydané ve stejném roce, ji bylo vydáno pod významnou znakou . V roce 1988 byla skupina njakou dobu v Londýn, kde nahrála album TABOO .

I kdy byla kapela stylizovaná tak divoce jako z. B. hudebníci X JAPONSKO , úesy se staly jemnjí v prbhu let. Pouze Tooru stále nosí svj mohawk. Stejn jako dalí známé kapely a sóloví umlci v kategorii J-Rock, jako jsou L'Arc ~ en ~ Ciel , LUNA SEA , Gackt a X JAPAN , skupina ji hrála v Tokijském dómu a dokázala jej vyprodat.

Zpvák Atsushi a kytarista Imai byli velmi pátelé s kytaristickou ( X Japonsko ), která zemela v roce 1998, stejn jako s Yoshiki ( X Japonsko ) a SUGIZO ( Luna Sea , X Japonsko ). Proto si BUCK-TICK zahrál také na prvním pamtním summitu 2000 , který se konal na památku ke.

Od roku 2001 kapela kadý rok krátce ped Silvestrem poádá Day in Question, koncert, na kterém hrají také mnoho starých skladeb, a proto obvykle nemá nic spoleného s uspoádáním pedchozího turné. Tato akce se konala také v roce 2009 a zahrnovala setlist 22 kus.

lenové

Písn jsou vtinou napsány Imai nebo Hidehiko, zatímco texty jsou z velké ásti Atsushi, akoli Imai a Hidehiko pispli nkterými. Tooru je odpovdný za správu - ídí správcovskou spolenost, se kterou má BUCK-TICK smlouvu.

hudba

Hudba Buck-Tick je velmi rznorodá. Obecn lze íci, e hrají klasický rock, ale me obsahovat i gotické prvky. Napíklad album Juusankai wa gekkou ( ) bylo velmi temné, stejn jako turné s ním spojené . Byly také experimentovány rzné jiné hudební styly, které lze dobe slyet napíklad u písn ICONOCLASM.

Diskografie

Nezadaní

  • 1986 10 21 - VYHLEDÁVÁNÍ
  • 1988 10 26 - JEN JEDEN VÍCE KISS
  • 1990 01 24 - aku no hana ~ ~
  • 1991 01 21 - Rychlost ~ ~
  • 1991 06 05 - M * A * D
  • 1991 10 30 - JUPITER
  • 1993 05 21 - aty ~ ~
  • 1993 10 21 -
  • 1995 03 24 - uta ~ ~
  • 1995 04 21 - kodou ~ ~
  • 1995 09 21 - mienai mono o miyou to suru gokai - subete gokai da ~ ~
  • 1996 05 22 - Candy ~ ~
  • 1997 11 12 - Heroin ~ ~
  • 1998 03 11 - sasayaki ~ ~
  • 1998 05 13 - gessekai ~~ ústední melodie z animeNoní tulák
  • 1999 07 14 - ZBRAN NOVÝ MILOVNÍK
  • 1999 10 20 - miu ~ ~
  • 2000 09 06 - GLAMOROUS
  • 2001 11 21. - 21. Cherry Boy
  • 2002 02 20 - kyokutou yori ai wo komete ~ ~
  • 2003 01 08 - zangai ~~
  • 2003 12 03 - gensou no hana ~ ~
  • 2005 03 02 - ROMANCE
  • 2005 04 20 - Dress ~ bloody trinity mix ~ titulní melodie animeTrinity Blood
  • 2006 08 02 - ~ kagerou - - ~ ústední melodie anime× 1920x1080 × HOLiC
  • 2007 06 06 - RENDEZVOUS ~ ~
  • 2007 08 08 - Alice in Wonder Underground
  • 2008 12 17 - NEBE
  • 2009 01 14 - GALAXIE
  • 2010 03 24 - dokudanjou Beauty ~ Beauty ~
  • 2012 23 05 - Elise No tame ni
  • 2012 04 07 - Miss Take ~

Alba

  • 1987 04 01 - HURRY UP MODE - Vydáno na LP a CD
  • 1987 11 21 - SEXUÁLNÍ xxxxx!
  • 1988 03 21 - ÍMSKÝ
  • 1988 06 21 - SEDMÉ NEBE
  • 1989 01 18 - TABOO
  • 1990 02 01 - ako no hana ~ ~
  • 1990 02 08 - HURRY UP MODE (1990 Mix)
  • 1990 07 21 - Symphonic BUCK-TICK v Berlín
  • 1991 02 21 - kurutta taiyou ~ ~
  • 1992 03 21 - koroshi no shirabe This is NOT Greatest Hits ~ This is NOT Greatest Hits ~
  • 1993 06 23 - temnjí ne temnota -style93-
  • 1994 08 24 - SHAPELESS ~ ~
  • 1995 05 15 - est / devt
  • 1995 12 01 - KATALOG 1987-1995
  • 1996 06 21 - COSMOS
  • 1997 12 10 - SEXY STREAM LINER
  • 1998 03 11 - LTD - vydáno pouze na LP
  • 1998 08 12 - SLADKÝ PODIVNÝ IVÝ DISK
  • 1999 03 20 - BT
  • 2000 03 29 - 97BT99
  • 2000 09 20 - JEDEN IVOT, JEDNA SMRT
  • 2001 03 28 - JEDEN IVOT, JEDNA SMRT Zkrátí
  • 2001 12 19 - SUPER VALUE BUCK-TICK (album)
  • 2002 03 06 - kyokutou I LOVE YOU ~ I LOVE YOU ~
  • 2003 02 13 - PEVOD MONA Lisa
  • 2004 04 07 - na noní stran
  • 2005 04 06 - juusankai wa gekkou ~ ~
  • 2007 09 19 - tenshi ádný revolver ~ ~
  • 2009 02 18 - memento mori
  • 2010 10 13 - RAZZLE DAZZLE

DVD

  • 2001 03 28 - JEDEN IVOT, JEDNA SMRT Zkrátí
  • 2002 12 04 - BUCK-TICK TOUR 2002 WARP DAYS
  • 2003 03 19 - sobota
  • 2003 06 25 - OBRAZOVÝ PRODUKT II
  • 2003 09 10 - Climax spolen
  • 2003 09 10 - Climax Together Collector's Box
  • 2003 12 03 - Mona Lisa OVERDRIVE -XANADU-
  • 2004 04 21 - na noní stran
  • 2004 12 22 - - ábel a Freud - Climax Together 2004 (DVD)
  • 2005 12 14. - 13. patro s Dianou
  • 2005 12 14 - SLADKÝ PODIVNÝ IVÝ FILM
  • 2006 02 15 - ~ Singles ~ na digitálním video disku
  • 2008 04 02 - BUCK-TICK FEST 2007 NA RÁJI
  • 2008 05 07 - BUCK-TICK TOUR 2007 tenshi ádný revolver ~ ~
  • 2009 12 23 - memento mori 090702

Video

  • Bakuchiku Gensho (Raibu) v THE LIVE INN (21. 9. 1987)
  • VÍCE SEXUÁLNÍ !!!!! (21. února 1988)
  • Sabbath [I] (21. dubna 1989)
  • Sabbath [II] (21. dubna 1989)
  • Aku no Hana (1. dubna 1990)
  • M * A * D (5. ervna 1990)
  • BUCK-TICK (21. listopadu 1991)
  • Climax Together (2. prosince 1992)
  • KATALOG 1987-1995 (1. prosince 1995)
  • IVÝ FILM SWEET STRANGE (12. srpna 1998)
  • DREAM BOX (26. listopadu 1999)
  • JEDEN IVOT, JEDNA SMRT ZASEKNUTÁ (28. bezna 2001)
  • PRODUKT OBRAZU BUCK-TICK (21. bezna 2002)
  • BUCK TICK WARP DAYS 20020616 BAY NK HALL (4. prosince 2002)
  • sabbath (19. bezna 2003)

webové odkazy

Opiniones de nuestros usuarios

Lubomir Bartošová

Tento záznam o Buck tick je velmi zajímavý.

Barbara Stehlík

Opravit. Poskytuje potřebné informace o Buck tick.