Bryan Lillis



Internet je nevyčerpatelným zdrojem znalostí, i pokud jde o Bryan Lillis. Do sítě byla a stále jsou vkládána staletí a staletí lidského poznání o Bryan Lillis, a právě proto je tak obtížné se k ní dostat, protože můžeme najít místa, kde může být navigace obtížná nebo dokonce nepraktická. Naším návrhem je, abyste neztroskotali v moři dat týkajících se Bryan Lillis a abyste se rychle a efektivně dostali do všech přístavů moudrosti.

S tímto cílem jsme udělali něco, co jde nad rámec samozřejmostí, a shromáždili jsme nejaktuálnější a nejlépe vysvětlené informace o Bryan Lillis. Uspořádali jsme ji také tak, aby byla snadno čitelná, s minimalistickým a příjemným designem, který zajišťuje nejlepší uživatelský zážitek a nejkratší dobu načítání. Usnadňujeme vám to, abyste se museli starat jen o to, abyste se dozvěděli vše o Bryan Lillis! Pokud si tedy myslíte, že jsme dosáhli svého cíle a že už víte, co jste chtěli vědět o Bryan Lillis, budeme rádi, když se vrátíte do těchto klidných moří sapientiacs.com, kdykoli se ve vás znovu probudí hlad po vědění.

Bryan Lillis (narozený 19. ervna 1988 v USA ) je americký filmový a televizní herec . Ztvárnil role ve filmech jako Neviditelní kronici , Láska vítzí nebo Riddle - Kadé msto má své smrtící tajemství .

ivot a kariéra

Lillis, který vyrostl v Upstate New York na pedmstí Buffala, dlal reklamu na zaátku své kariéry a nkolikrát modeloval pro rzné klienty jako Abercrombie & Fitch , Coca-Cola , Mays , AT & T nebo módní znaky Ed Hardy nebo Paige Denim. Od roku 2008 psobí ve filmovém prmyslu jako producent, nejprve pro video a pozdji pro krátké filmy. Sám se objevil jako herec v nkterých krátkých filmech jako Vojáci a Cadillac . V roce 2009 debutoval celoveerním filmem v thrilleru Davida DeCoteaua Neviditelné kroniky . V roce 2011 byl uveden v rodinném dramatu Michaela F. Searse Láska vítzí , v hlavních rolích Kellan Lutz , Adam Beach a Ridge Canipe . V roce 2013 si zahrál roli Matta Caldwella v thrilleru Riddle - Kadé msto má své smrtící tajemství po boku Elisabeth Harnois , Val Kilmer a Diora Baird .

Krom práce ve filmu se objevil také v rzných televizních seriálech jako State of Georgia , Big Time Rush , Modern Family nebo 9-1-1 .

Od kvtna 2018 je enatý s herekou Chelsea Ricketts.

Filmografie (výbr)

  • 2008: Vojáci (krátký film)
  • 2009: The Invisible Chronicles
  • 2009: Cadillac (krátký film)
  • 2011: Láska vítzí (Srdce váleníka)
  • 2011: State of Georgia (TV seriál, 1 epizoda)
  • 2012: Big Time Rush (televizní seriál, 1 epizoda)
  • 2013: Riddle - kadé msto má své smrtící tajemství (Riddle)
  • 2014: Figment (krátký film)
  • 2015: The Burning Dead
  • 2018: Criminal Collar Crimes (televizní seriál, 2 epizody)
  • 2018: Její nejhorí noní mra (TV film)
  • 2019: Modern Family (TV seriál, 1 epizoda)
  • 2019: Fam (televizní seriál, 1 epizoda)
  • 2019: Kdo m pronásleduje (TV film)
  • 2019: Pijato v nebezpeí
  • 2020: Slibná mladá ena
  • 2020: Love in the Time of Corona (Love in the Time of Corona) (TV mini-series, Episode 1)
  • 2021: 9-1-1 (televizní seriál, 1 epizoda)

webové odkazy

Individuální dkazy

  1. Portrét Bryana Lillise
  2. Bryan Lillis ( Upomínka na originál z 29. kvtna 2014 v internetovém archivu ) Info: Odkaz na archiv byl vloen automaticky a dosud nebyl zkontrolován. Zkontrolujte pvodní a archivaní odkaz podle pokyn a poté toto oznámení odeberte. v Kino.de  @1@ 2ablona: Webachiv / IABot / www.kino.de

Opiniones de nuestros usuarios

Johana Dostal

Informace o proměnné Bryan Lillis jsou velmi zajímavé a spolehlivé, stejně jako ostatní články, které jsem dosud četl, kterých je již mnoho, protože na své datum na Tinderu čekám téměř hodinu a neobjevuje se, takže mi to dává, že mě to postavilo. Využívám příležitosti nechat pár hvězd pro společnost a vysrat se na svůj zkurvený život.

Vera Hlaváček

Vždy je dobré se učit. Děkujeme za článek o Bryan Lillis.

Renata švec

Tento záznam o Bryan Lillis je velmi zajímavý.